Projecten in opdracht

Het team van SMC is creatief. En in onze omgeving komen prachtige idee├źn tot bloei. Om deze concepten verder uit te werken tot concrete, uitvoerbare plannen, biedt SMC een podium of onderdak. Stichting Mulimediale Cultuur helpt graag bij het uitwerken en een stap verder brengen van een goed multimediaal project met een culturele invalshoek. Komt een project in de uitvoeringsfase, dan zoekt SMC samenwerking met een producent, uitgever of omroep. Een goed voorbeeld van projectontwiikelingsrol van SMC is de serie 'Aanbouw' over architectuur en stedelijke ontwikkeling op AT5, de televisiezender voor Groot Amsterdam.

Een andere vorm is onze bijdrage aan initiatieven van anderen. Zo waren we betrokken bij het ontwikkelen van de 'knooppunten systeem' in de fietsroutes in Noord Limburg, de communicatie rond de opening van de Haagse Vestiging van de Universiteit Leiden en de productie van een korte filmische impressie van het werk van de Leerstoelgroep Sociaal Ruimtelijke Analyse van Wageningen Universiteit.

Klik hier om verder te gaan naar de pagina over de voorbeeldprojecten van SMC: Op het spoor van Romeinen en Bataven en Retour Geulle - Amsterdam.